Donnerstag, 29. Januar 2009

Домати пълнени с риба-тон

3а 1 порция:

5 средно големи домати
1 консерва риба тон в собствен сос
2с.л майонеза
сол, подправки според вкуса, магданоз
1с.л настърган кашкавал
5 топчета бейби моцарела

100мл. течна (овкусена по желание) сметана + 50гр вода, може да се добави и с.л суха супа

Доматите се измиват, капачетата им се отрязват, вътрешността се издълбава и се пълнят със сместа приготвена от рибата-тон, майонезата, сол, подправки, ситно нарязания магданоз. Трябва да има малко място и за щипка настърган кашкавал и топче моцарела. Редят се доматите в тавичка, добавя се сметановата смес и се пекат на 200°C, средна скара.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen